Rock Tape Beige 5cm x 5m

15,37

Excl. BTW: 14,10

Excl. BTW:
14,10
Model:
797734130904

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

RockTape is een premium kinesiologie tape dat een strakker weefsel, grotere elasticiteit en een sterkere lijm heeft dan de andere kinesiologie tapes. Een strakker weefsel betekent verbeterde ondersteuning voor spieren en gewrichten. Extra elasticiteit bevordert het ‘snap-back’, en helpt spieren efficiënter samen te trekken en weer ontspannen, perfect voor dagelijks gebruik als fysiotherapeut, medische professional, Personal Trainer of coach.

RockTape ’s unieke sterkere lijm maakt het mogelijk om langer op de huid te blijven plakken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Dit maakt het een ideale sporttape voor topsporters en atleten die zich met extreme sporten bezig houden. RockTape is zeer gewaardeerd in de CrossFit wereld en heeft ook vele toepassingen en accessoires die speciaal voor CrossFit gemaakt zijn.

Simpel gezegd is Rocktape de evolutie van kinesiologie tape. Wanneer RockTape geproduceerd wordt, zorgt men ervoor dat de tape maar in één richting kan rekken. Dit bootst de eigenschappen van collageen en spiervezels na. Vergeleken met de standaard kinesiologie tape, heeft RockTape bijna twee keer de elasticiteit.

RockTape is een natuurlijk product dat voor 97% uit organisch katoen en 3% 6/12 nylon bestaat. De lijm is een hypo-allergeen lijm op acrylaatbasis en bevat geen latex. 100% van de voordelen van RockTape komen uit zijn elasticiteit.

 

-Het is plakt beter: de hypoallergeen lijm laat niet los tijdens oefeningen en wedstrijden

-180% stretch: dezelfde elasticiteit als de huid om een volledige bewegingsvrijheid te stimuleren

-97% katoen, 3% 6/12 nylon, lage vochtopname

-Strakkere weving: waardoor de spieren gemakkelijk naar hun neutrale positie terug kunnen

-Zweet en waterbestendig

-Diverse uitvoeringen en kleuren (alle kleuren hebben dezelfde eigenschappen)

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder